Фототапети във Вашият дом или офис

Фототапетите са по-красиви от обикновените тапети. Те представляват голяма картина, направена под формата на тапет и създават прекрасни илюзии. Също така фототапетите могат да създадат усещане за разширение на стаята, чрез различни геометрични фигури и цветове, да пренесе човек в друг град, да създаде приятна обстановка. Те стават по-модерни и са все по-често избирани от хората.

Фототапетите могат да бъдат релефни. Най-грабващото е изборът между безкрайният дизайн, който може да имитира различни видове материали, като дървесина, тухлена стена, природна гледка или дори като продължение на цял град.

Фототапетите може да поставите не само у дома, но и в ресторант или офис. Те създават уют и отпускат клиентите и посетителите. Могат да направят вашето работно място известно и желано да бъде посещавано по-често. Нещо повече, могат да направят така, че офисът да придобие съвсем нов облик.

Тенденция сред младите е да се снимат пред интересни декори, за което фототапетът също би бил от голяма полза. Например, любимото място можете да пренесете в офиса си, чрез отпечатване на снимка, която сте заснели, например след посещение в Дубай.

Плакати (постери)

Плакатът е предназначен да информира главно за предстоящо събитие като концерт, избори. Те трябва да включват в себе си:

  • информация за събитие
  • имена на главни участници
  • място
  • дата
  • час

Плакатът трябва да може да привлече вниманието, за да събуди интерес и по този начин да доведе хора, следователно печалби. Той също така може да служи и за декорация като изобразява любим герой, музикална група, шоу.

 

„Поликарт ООД“ е фирма, която предлага направата на фототапети и плакати. Можем достойно да създадем уют във вашето жилище, работа, ресторант. При нас можете да изберете всичко да е по ваш вкус, а ние да го направим дословно, за да бъдете доволни.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

Тел: 0888 441007 или press at polycart-bg.com

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 - София oбласт

ел. поща: sales at polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com