РАБОТА КАТО БОЛНОГЛЕДАЧИ - СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ В ГЕРМАНИЯ

Как да си намеря работа като болногледач в Нюрнберг? В Германия броят на възрастните хора, на които им е трудно да се грижат за себе си, се увеличава всяка година. Германците не са готови да отидат на работа в Нюрнберг срещу скромните 700-1500 евро. Докато грижата за възрастните хора при такива условия е идеално решение за българи. Българските социални работници и болногледачи са щастливи да си намерят работа в чужбина, тъй като родината им не им обещава такива заплати. Нашата компания ще ви помогне да намерите подходяща свободна позиция и достоен източник на доходи. Лесно е да си намерите работа в Нюрнберг без посредници.

Какви умения и знания се изискват? Когато търсите работа в Нюрнберг, имайте предвид, че ще трябва да имате основни познания по немски език. В противен случай е невъзможно да се работи легално в Германия. Също така, за работа, ще ви трябва медицинско образование. Добрата медицинска сестра се отличава с чистота, устойчивост на стрес, издръжливост и способност да изгражда доверителни отношения с пациента и членовете на семейството му. Такава работа за българите в Нюрнберг ще изисква сериозни физически усилия, така че медицинската сестра трябва да е в добро здраве.

Работни задължения  на болногледачите

Жената ще трябва да измие пациента или да му помогне да се измие, да се преоблече, да го прехвърли на стол, на легло, за да предотврати рани, да води домакинство, да дава лекарства, да го придружава на разходки и да спазва диета. Това далеч не е завършено, но основният списък със задачи, които медицинска сестра изпълнява на работа в Нюрнберг. При обработка на документи, освен виза в чуждестранен паспорт, може да ви е необходимо разрешение за престой в страната, карта за социално осигуряване, удостоверение за данъкоплатец. В някои случаи семейството може да наеме служител с отворена балтийска или полска виза. Такива свободни работни места в Нюрнберг се затварят бързо, те са в голямо търсене. Как можете да спестите пари? За да спестите пари за жилище, експертите препоръчват да се намери работа с пълен пансион с пациента. Наемането в Германия е много скъпо. В някои случаи семействата са готови да компенсират разходите за билети от България до Германия. Ако имате късмета да влезете в семейство, което знае малко български, или руски не се изискват познания по основен немски език. Този подход обаче е по-скоро изключение, отколкото правило, което автоматично означава, че си струва да помислите за базово обучение по немски език.

Ако търсите работа като болногледач, то позвънете на телефон: 359 87 956 2184 !