Контакт
Добавена 2020-11-17 21:44:27
Създадено от

Описание

Строителната индустрия се развива всеки ден. Времената, когато за извършване на ремонти е било необходимо да се харчат много пари, време и труд са потънали в забвение. Днес новите тенденции, технологии и довършителни материали ви позволяват да получите дома си мечта за кратко време. Помислете за най-популярните новости в тази област.
Течният тапет е сух довършителен материал, доставя се в торби, смесен според принципа на декоративна мазилка. Този материал има редица положителни качества: нанася се на всяка повърхност, удобен е за довършване на арки и ъгли, няма проблеми със свързването на шевове, толерира добре екстремни температури и висока влажност.
3D опънати тавани - обичайната обикновена тъкан и PVC опънати платна вече са скучни за всички. Те бяха заменени от тавани с 3D фотопечат. Тази технология ви позволява да създавате уникален интериор, докато клиентът може да избере всяко изображение, което му харесва.
3D саморазливните подове са идеално равна, гладка повърхност, на която можете да придадете желания цвят или да прехвърлите всяко изображение.
Продукти, изработени от акрил - акрилът е универсален полимер, който може да получи всякаква форма и цвят, освен това има отлични показатели за якост. Използва се за производство на дизайнерски водопроводни инсталации, плотове, первази и малки интериорни предмети. Външно акрилните повърхности могат да имитират естествен камък, стъкло или дърво.
Подово отопление - такава технология за отопление на помещение ви позволява не само да спазвате една от житейските мъдрости „поддържайте краката си топли, а главата ви хладна“, но има и много предимства: способността да премахвате радиаторите, да спестите от отоплението, да се отървете от течението и да намалите степента на изсушаване на въздуха ...
Можете да научите повече за новите продукти в света на строителните технологии, лайфхакове и съвети за ремонт на нашия портал.

Местоположение

Област София
Надежда 1; бл.172; вх.И; ап.175

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 18
Displayed: 206
Изтича: никога не изтича

Коментари

Vitoshka.com