Четвъртък, 21 Октомври 2021 17:43

Ремонт на едностайни апартаменти в София Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Планирате ли да ремонтирате едностаен апартамент в София или Софийска област? Обадете се на фирма АкваЕМ! Ще ремонтираме едностаен апартамент на добра цена, използвайки материали и технологии от ново поколение. Бързо и качествено ще извършим ремонт в едностаен апартамент в нова или стара сграда.

 На вашите услуги - дърводелци, електротехници, водопроводчици, мазачи, бояджии, плочки и други опитни майстори. Всяка област на работа ще бъде под наблюдението на специалист от тесен профил.

Можете да ни поверите основен или козметичен ремонт на 1-стаен апартамент. Ако е необходимо, ще се занимаваме със зониране и преустройство. Изберете опция за довършителни работи в удобен ценови сегмент и ние гарантираме отличен резултат.

Ремонт на едностаен апартамент с реконструкция

 • комбиниране на кухня и хол;
 • комбиниране на коридора и кухнята;
 • зониране чрез инсталиране на допълнителни дялове;
 • разделяне на две стаи;
 • свързване на стая с лоджия;
 • преустройство на баня;
 • преместване на вратата по-близо до носещата стена.

Ремонт на едностаен апартамент без реконструкция

 • подмяна / монтаж на инженерни мрежи;
 • смяна на прозорци и врати;
 • подравняване на стени и тавани, мазилки;
 • изливане на подове, монтаж на подови настилки, монтаж на первази;
 • варосване на тавани, монтаж на окачени, опънати или гипсокартонени тавани;
 • нанасяне на довършителни стенни покрития: тапети, боя, декоративна мазилка и др.

Икономичен ремонт

Възможен е бюджетен ремонт на едностаен апартамент, без да се жертва качеството! Икономичният ремонт се различава от скъпия основно по избора на материали. Дори ако изберете евтини традиционни решения и стандартни покрития, но поверите случая на професионалисти, интериорът ще изглежда не по-зле, отколкото в по-сложни места. Плюс за вас - ще осигурим 15% отстъпка от материалите.

Нашата компания е готова да предложи индивидуални варианти за ремонт за вашия бюджет. Ние ще подготвим апартамент, ако имате нужда от него "за себе си" или за отдаване под наем. Моля, обърнете внимание, че независимата работа не винаги води до икономии поради грешки при ремонта и техните последствия, както и необходимостта от закупуване на специални инструменти, материали на цени на дребно и прекарване на лично време.

Елитен ремонт в едностаен апартамент

Скъпите ремонти в едностаен апартамент включват използването на материали и технически подходи от висок ценови клас. Често говорим за изключителни и нестандартни решения, а тяхното изпълнение изисква опит, умения и специални инструменти. Всичко по-горе е притежавано от специалистите на компанията АкваЕМ.

Ще извършим ремонтни дейности от всякаква сложност с предварителна разработка на проект и надзор на терен на всички етапи. Възможни мерки за преустройство, промяна на функционалното предназначение на помещенията (при задължително спазване на строителните норми и одобрения). Ще организираме уют в малките неща. Ще останете доволни!

Нашата специализация и подход към работата

Ремонтът на 1-стайни апартаменти в София и Софийска област е една от най-честите заявки, с които клиентите се обръщат към нашата компания. Ние наемаме обекти както в нови сгради, така и в сгради от стария жилищен фонд. Правим основен и козметичен ремонт.

Доверявайки своето жилищно пространство на екипа на нашите майстори, клиентът винаги е сигурен, че апартаментът ще бъде готов навреме. Ние предписваме етапите и сроковете в договора. Към него прилагаме разчетен лист, подробен, разбираем, предварително договорен с вас. Ще можете ясно да планирате разходите и да извършвате плащания на етапи.

Гарантираме качество! Първо, вашият екип ще има няколко мултидисциплинарни специалисти, всеки отговарящ за своята област. Второ, общият контрол се осъществява от бригадира. Ние предоставяме гаранции официално, по споразумение.

Ремонт на едностаен апартамент до ключ

За да може ремонтът на едностаен апартамент да ви хареса, а не да ви разстрои, трябва да започнете с дизайнерски проект. Можете да предоставите готова проектна документация или да ни поверите нейната разработка. Ние ще съживим всеки стил: таванско помещение, класика, минимализъм, модерен, скандинавски стил и много други. Ще направим стаята по-уютна и удобна: ние се грижим не само за естетиката, но и за ергономията на пространството.

Ремонтът до ключ във всеки 1-стаен апартамент е индивидуален процес. Пълният списък и последователност на работа може да варира в зависимост от ситуацията. Като цяло списъкът с действия може да включва разрушаване и изграждане на вътрешни прегради, подова замазка, електрическо окабеляване, подмяна на тръби, изравняване на стени, мазилка, полагане на плочки, декорация на стени, монтаж на подови настилки.

Реновираме едностайни апартаменти до ключ в различни ценови сегменти - от бюджетни до луксозни. В рамките на срока, предвиден в договора, ние ще подготвим Вашия апартамент за живеене или продажба. Друг важен плюс: не излизаме извън бюджета. Работим честно! Обадете се на АкваЕМ, за да получите предварителна консултация и да разберете цените.

 

Прочетена 637 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.