Вторник, 14 Декември 2021 17:26

ВиК услуги в София от Vodoprovodchik.net Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Кой не е запознат със ситуацията, когато спешно се налага ремонт на ВиК в апартамента. Изтекъл е водопровод или батерия за централно отопление, канализационната система е запушена - проблемите могат да бъдат различни, но тяхното решение е едно - спешно обаждане на професионален водопроводчик у дома.

ВИК РАБОТИ С ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

 

ВиК услугите се предоставят от сертифицирани специалисти или доказани частни майстори с добри отзиви, високи оценки и богат опит. Това е гарантирано от нашата квалифицирана ВиК услуга, ние предлагаме следните услуги:

 • безплатна диагностика и откриване на причината за повредата;
 • монтаж на всички видове ВиК, смесители, отстраняване на запушвания;
 • монтаж и свързване на ВиК оборудване към водоснабдителната система;
 • монтаж на съдомиялна и пералня;
 • отстраняване на течове на вода в мивки, тоалетни, вани, душ кабини;
 • подмяна на гофрирането на тоалетната;
 • монтаж на отоплителна система;
 • подмяна и ремонт на водопроводи;
 • свързване на подово отопление;
 • консултации относно правилната работа на оборудването.

Майсторът, който тръгва за повикването, има всички инструменти и оборудване със себе си. Поръчайте водопроводни услуги с покупка на материали в София и региона, което спестява време и често ви позволява да завършите работата с едно обаждане.

При приключване на работа с всякаква сложност, специалистът може да предостави до 5-годишна гаранционна карта за извършените от него ремонти.

ВИК РЕМОНТ OT VODOPROVODCHIK.NET

 

 1. Можете да поръчате ВиК работа по телефона или през сайта денонощно.
 2. Служител ще се обади на клиента в рамките на 20 минути, ще уточни подробностите и ще изпрати изпълнителя, който ще пристигне точно навреме, в рамките на един час. Закъснения са изключени, тъй като на адреса пристига водопроводчик, който живее или е най-близо до клиента географски. Извършва необходимата работа с високо качество.
 3. Бригадирът ще обяви цената на ремонта по телефона, която ще бъде окончателна. Цената на услугата няма да се увеличи по време на ремонт или монтаж на ВиК инсталации.
 4. Фирмата ни закупува директно всички необходими части за ремонт на ВиК, канализация и парно от производители. Затова гарантираме най-добрите цени в София. Ако клиентът намери цена, по-ниска от нашата, и я оправдае, ние сме готови да го изслушаме.
 5. Ако имате нужда от водопроводчик да се обадите в офиса, оставете заявка, ние си сътрудничим и с корпоративни клиенти.

 

Прочетена 480 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.