Простотата е важен компонент в съвременния моден свят, представляващ една от най -добрите тенденции в света на модата - минималистичен стил на облекло.

Тази модна тенденция се определя от краткостта и простотата на линиите, силуетите и формите. Много важно в стила на минимализма на облеклото е качеството на материалите и текстурите, от които се предлагат модерни новости на облеклото в стила на минимализма.

Стилът минимализъм се отличава със своята безумна сбитост, сдържаност и простота, което веднага отличава изображенията в стила на минимализма сред другите. Основно в минимализма се използват един или два нюанса, без прекомерна мания и яркост.

Но въпреки това можете да срещнете несравними минималистични дрехи в ярко решение, но ненужните детайли и декор в такива минималистични дрехи са излишни. Модерният минималистичен стил обръща специално внимание на детайлите и завършванията, които трябва да бъдат демократични и прости.

Минимализмът също така предполага пълна липса на щампи в дрехите, както и умереност в цветовите нюанси и техния брой в едно изображение в стила на минимализма.

Модният минимализъм в дрехите също ще се характеризира с права кройка с плавни линии, "мек" обем, дискретни детайли в декора на минималистични дрехи.

Идеални решения за изображения в минималистичен формат за новия сезон 2021-2022 се предлагат за студения есенно-зимен период и по-топло пролет-лято, за почивка и работа, в офиса и за разходка, за важни бизнес или събития по специален повод. Минимализмът присъства и в стилните български дрехи онлайн.

Моментът ще бъде важен: модните образи в стила на минимализма ще могат да си позволят да бъдат носени както от млади, така и от млади дами и дами на възрастта. Освен това модни образи на „минимализъм“ могат да си позволят всички жени, без изключение, независимо от статуса, начина на живот и имиджа.

Днес сме готови да ви предложим новости на модни комбинации от дрехи в стила на минимализма - великолепни и изискани минималистични изображения от глобални блогъри са представени в нашата колекция от снимки и рейтинг на тенденциите в стила на минимализма за сезон 2021-2022 по -нататък.

 

Облекло в стила на минимализма: рокля

Друга тенденция в стила на минимализма, която не изисква допълнения за завършване на образа, ще бъде лаконична и стилна рокля. Правата кройка, А-линията, асиметричната кройка ще се превърнат в модните тенденции на роклите минимализъм.

Деликатни пудрени и кремообразни нюанси, лимонови и голи тонове ще бъдат идеални за топлия сезон. Есенно-зимният сезон ще зарадва минимализма с нови рокли в бордо, марсала, теракота, лилави цветове.

 

Моден минимализъм в дрехите: пола

Прекрасни образи на минимализма ще бъдат изпълнени с поли в различни решения, сред които има мини и midi модели, в едноцветно решение, с копчета, малки волани и асиметрия, които ще направят минималистичния лък по -интересен и оригинален.

Минималистични образи с пола са представени със стилни тениски и горнища, лаконични тениски, пуловери и водолазки, които могат безопасно да се носят в офиса и в ежедневието.

Връхните дрехи под формата на дамско сако, тренч и палто, направени в приятен бежов, кафе, сив цвят, ще бъдат необходимо завършване на образите в стила на минимализма. Модерен тренч със сив кариран принт, цепки и стил на халок с нос ще изглежда много стилно, което ще направи модерните образи на минимализма за есента много стилни.

 

Минималистично облекло: панталони и дънки

Основата на основния гардероб ще бъдат модерните панталони и дънки, направени в права кройка, с камбана, с разфасовки, но винаги без прекомерен декор. Когато избирате модерни дънки и панталони за лаконичен минималистичен вид, важно е да обърнете внимание на качеството на материалите, което трябва да бъде отлично. Дънки за минималистичен вид се предлагат без избелени участъци и прорези, права кройка. Но модерните панталони в образа на минимализма могат да бъдат допълнени с копчета, които са красиво декорирани с модели с висока талия и дори широки панталони в стила на минимализма.

 

Минималистични с риза или блуза

Лаконичните комплекти минимализъм с пола, дънки и панталони винаги могат да бъдат допълнени с риза или блуза, която най -добре завършва бизнес лък, за разходка, пазаруване, празник и важна среща. Бялата риза ще се превърне в задължителен елемент в гардероба на всяка модница, позволявайки ви да създадете безупречен образ на минимализма в стилно решение.