Понеделник, 31 Октомври 2022 17:09

Основен ремонт на къща до ключ в София

Написана от

Ремонт на къща до ключ с доставка на всички необходими груби материали на най-добрата цена професионално и ефективно, ние предоставяме пълен набор от ремонтни дейности от задължителното разработване на технически проект, груб ремонт, предварителна обработка и завършване

Промяна на покрива по време на ремонт на вилата

Независимо от възрастта и състоянието, къщите стоят, докато покривите им са непокътнати. Дори ако от вилата останат само стени, те ще стоят, докато покривът изпълнява функцията си. Следователно покривът е вторият най-важен елемент на вилата, от който зависи нейната издръжливост.

Когато купувате стара вила или къща, малцина обръщат достатъчно внимание на нейното състояние. Ето защо повечето от нас се сблъскват с основен ремонт още от първия път. В същото време реставрационните работи в къща са много различни от тези в апартамент. Във втория случай се предполага вътрешна декорация с

Петък, 28 Януари 2022 17:21

Монтаж на мивка за баня

Написана от

Производителите на санитарен фаянс и оборудване разшириха максимално избора си и предлагат на клиентите огромно разнообразие от умивалници с различни форми и цветове. Сега собствениците на жилища са в голямо търсене с компактни мивки на ботуш, умивалници на скоби и „модни дупки“ с шкаф, чието инсталиране изисква специални умения, опит във водопроводните услуги и надеждно закрепване.

Инсталирането на мивка е прост процес, само на пръв поглед човек, далеч от монтажни услуги. Дори такъв стандартен случай като подмяна на остаряла мивка, демонтаж и инсталиране на мивка в банята изисква специално внимание при свързване към канал и уплътняване на фуги на тръбите. Малък пропуск може да провокира спешна ситуация, да причини теч и да доведе до допълнителни разходи за отстраняване на последствията.

Как да избегнем рисковете при инсталиране на мивка за баня?

Най-честите оплаквания от собственици на жилища, които са се обърнали към неопитни и неизпитани майстори, са ненавременното разрешаване на въпроси, свързани с монтирането на умивалника, поставянето на неудобна височина от пода и неочаквани течове на вода при връзката към всмукателната тръба на канализацията.

Не рядко клиентите се оплакват от ниската квалификация на извиканите работници, очевидната липса на опит и лошото познаване на съвременните технологии за монтаж. Обръщането към ненадеждни специалисти е изпълнено с пропуснати срокове и липса на точност, когато дългоочакваният майстор пристига при клиентите няколко часа по-късно от уговореното време. Неприятна изненада може да бъде и изискването за предплащане (аванс на материалите) или отказът за предоставяне на гаранции за техните услуги.

Нискоквалифицираните (но евтини) специалисти в случай на повторна повреда отказват да коригират собствените си грешки, а собствениците на жилища са принудени да прекарват време и усилия в търсене на друг доставчик на услуги за отстраняване на течове и случайни повреди. За да се застраховате от подобни неприятности е възможно само като изберете доказани и опитни водопроводчици в услуги с отлична репутация и дълъг период на дейност.

Къде да потърся майстор за монтаж на мивка за баня?

 

Правенето на правилния избор, когато се обадите на водопроводчик за инсталиране на мивка, ще ви помогне да проверите доброто му име в интернет, да проучите имиджа на компанията сред предишни клиенти и възможността за получаване на гаранции за водопроводни работи .

Обслужване на клиенти АкваЕМ  предлага на своите клиенти качествени услуги от 2007 г., като е специализирана в предоставянето на съдействие в пълен набор от работа от нулата. Майсторите на фирмата имат достатъчна квалификация за качествен монтаж на мивка, тоалетна чиния, вана, проектантска работа, монтаж, демонтаж и подмяна на водопроводни тръби и са надеждни специалисти в тази област.

След като сте проучили ценоразписа за ВиК услуги на Аква ЕМ, можете да сте сигурни, че професионалистите на компанията изпълняват всички видове задачи по поддръжка. Предоставяме пълни консултации по монтажа на умивалници, извършваме услуги в удобно време, гарантираме следремонтно обслужване въз основа на предоставена писмена гаранция на клиентите.

Каква е цената на монтажа на мивка?

 

Свързването на мивка е сложна и отнемаща време задача. Прехвърляйки грижата за всички етапи на монтажа към обучени и високопрофесионални водопроводчици, можете да получите функционално и надеждно устройство само за няколко часа. Цената на монтажа на мивката ще зависи от обхвата на необходимите услуги, сложността на монтажната система и необходимостта от подмяна на маркучите за захранване, сифона.

Водопроводчиците на битовата служба ще ви помогнат да определите необходимите материали, компоненти и характеристиките на демонтажа на старото оборудване, без да навредите на интериора на банята. Разходите за монтаж на мивка в нашия сервиз и нормите за поставяне отговарят на международното ниво на изискванията за санитарна поддръжка. Монтажът се извършва по съвременни технологии и стандарти за безопасност.

Обръщайки се към нашия сервиз, ще получите необходимите услуги в удобно време и на много достъпни цени за ВиК работи.

 

Петък, 31 Декември 2021 15:55

Инсталиране на ВиК оборудване!

Написана от

Много видове модерно водопроводно оборудване се характеризират със сложността на устройството и връзката, следователно в категорията на водопроводната инсталация цената може да варира доста. По правило цената на услугите за монтаж на оборудване зависи и от необходимия обхват на работа.

Вторник, 14 Декември 2021 17:26

ВиК услуги в София от Vodoprovodchik.net

Написана от

Кой не е запознат със ситуацията, когато спешно се налага ремонт на ВиК в апартамента. Изтекъл е водопровод или батерия за централно отопление, канализационната система е запушена - проблемите могат да бъдат различни, но тяхното решение е едно - спешно обаждане на професионален водопроводчик у дома.

Неделя, 05 Декември 2021 09:25

Ремонт на баня в апартаменти и къщи

Написана от

Модерният ремонт на баня е доста сложен работен процес, който изисква много усилия, време и финансови разходи от собственика на малък апартамент или селска къща. Тези дейности се нуждаят от последователен и солиден подход:

  • Първият етап е да се премахнат всички стари,
Четвъртък, 21 Октомври 2021 17:43

Ремонт на едностайни апартаменти в София

Написана от

Планирате ли да ремонтирате едностаен апартамент в София или Софийска област? Обадете се на фирма АкваЕМ! Ще ремонтираме едностаен апартамент на добра цена, използвайки материали и технологии от ново поколение. Бързо и качествено ще извършим ремонт в едностаен апартамент в нова или стара сграда.

Трудно е да си представим живота на съвременния човек без разнообразни домакински уреди. Днес всяка къща има пералня. Но някои смятат съдомиялната машина за най-необходимия уред в къщата. В крайна сметка трябва да мием съдовете всеки ден. Тези полезни домакински уреди имат едно общо нещо - необходимостта от свързване към електрическата мрежа и водопровода.

Вашата баня се нуждае от нов външен вид? Някои идеи за декор на баня постоянно циркулират в Интернет, но понякога човек се нуждае от  експертният поглед в търсенето на най-подходящото решение за своят баня.  Ето 4 тенденции, които подсказват, че свежите и светли интериора в банята, не винаги са за предпочитане.

 

Хората очакват, че експертите търсят винаги свежото, ефирно, светло и леко усещане в интериора. Не винаги е така. Много модерни дизайни превръщат интериора в по-тъмно помещение със смели и отчетливи тъмни тонове, които носят своята премерена елегантност. Дори черното отива на стените като прекрасен контраст на санитарния фаянс, белите хавлии и хромираните смесители за баня.

 

По-тъмните цветни стени в банята изглеждат най-добре, когато подът е в ярък цвят. Ако искате да боядисате стените на банята си в по-тъмен цвят, тогава използването на тон за облицовката, подобен на основния цвят на стената, но малко по-светъл, наистина ще помогне на стаята да изглежда чиста и интересна.

 

Въпреки че може да изглежда контра интуитивно, интересен факт е, че тъмните стени, направени правилно, всъщност могат да създадат илюзията  малката баня да изглежда по-голяма. Това е така, защото тъмните цветове визуално отстъпват, заблуждавайки очите да виждат стените по-далеч, отколкото са в действителност.

 

Споменахме вече черни или тъмни стени, подове и тавани в банята. Другото решение пак се базира на контраст, но този път стените таваните и пода са по-светли за разлика от черните смесители при мивката, душа или ваната. Или пък черните профили на душ кабини, паравани. Много шик са и ваните с черен панел.

 

И един съвет от фън-шуй специалистите. Черната входна врата към банята създава защитна, солидна енергия. Можете да почувствате тази силна енергия само като погледнете вратата. Черният цвят носи елегантност и спокойствие и действа като мощен щит. Отвътре вратата може да бъде с огледало, за да изпълни още една функция в интериора.

 

Страница 1 от 2