Не търсете сайт за интериорен дизайнер, ако се интересувате от създаване на дизайнерски проект преди ремонт. Вече сте на страницата на компанията, която изпълнява най-стилните и в същото време обмислени интериори. Студио за дизайн и ремонт „Ем Строй Ремонти” ви предлага най-доброто качество на разумна цена.

Четвъртък, 23 Февруари 2023 07:16

Кои са ползите на индукционните тави?

Написана от

Кои са ползите на индукционните тави?

Богатото разнообразие на най-различни уреди за готвене означава далеч по-голям избор, което, обаче, не задължително означава по-лесен избор. Именно с индукционни тави срещаме едно нововъведение, за избора на което може да не сме съвсем сигурни. Факт е, обаче, че индукционните тави са силно полезни и за домашна употреба, и за професионална такава, поради редица свои ценни характеристики. Кои са те? Нека разберем.

 

С индукционните тави се постига много по-пълноценно и енергийно ефикасно готвене. Те разпределят равномерно топлината, грижат се за пълно запазване на вкусовите, ароматни и хранителни качества на храната. Освен това са незалепващи, което означава край на загарянето и на неприятните процедури по почистване в последствие. Самото почистване става бързо, лесно и удобно. Също толкова удобна е и употребата. При това, тя е значително по-безопасна, благодарение на страничните дръжки, които са термоустойчиви.

 

Индукционните тави вършат страхотна работа за редица кулинарни цели. Те могат да се ползват с отличен успех от професионалните заведения за хранене. Предлагат се в множество вариации, що се отнася до големина и размер. Издържат на високи температури и могат да се ползват и с газови печки, и с електрически такива. Не само това – идват и на отлични цени, които чудесно се вписват във всеки бюджет, дори той да е по-ограничен.

 

Понеделник, 09 Януари 2023 19:17

Пластир за крака за детоксикация

Написана от

Няма такъв човек, който да не мечтае за добро здраве. Но понякога не е лесно да се постигне такъв резултат, защото е необходимо да се идентифицира и премахне причината за хроничните заболявания. На първо място, трябва да почистите тялото. За да направите това, използвайте различни методи, някои

Понеделник, 31 Октомври 2022 17:09

Основен ремонт на къща до ключ в София

Написана от

Ремонт на къща до ключ с доставка на всички необходими груби материали на най-добрата цена професионално и ефективно, ние предоставяме пълен набор от ремонтни дейности от задължителното разработване на технически проект, груб ремонт, предварителна обработка и завършване

Промяна на покрива по време на ремонт на вилата

Независимо от възрастта и състоянието, къщите стоят, докато покривите им са непокътнати. Дори ако от вилата останат само стени, те ще стоят, докато покривът изпълнява функцията си. Следователно покривът е вторият най-важен елемент на вилата, от който зависи нейната издръжливост.

Когато купувате стара вила или къща, малцина обръщат достатъчно внимание на нейното състояние. Ето защо повечето от нас се сблъскват с основен ремонт още от първия път. В същото време реставрационните работи в къща са много различни от тези в апартамент. Във втория случай се предполага вътрешна декорация с

Петък, 28 Януари 2022 17:21

Монтаж на мивка за баня

Написана от

Производителите на санитарен фаянс и оборудване разшириха максимално избора си и предлагат на клиентите огромно разнообразие от умивалници с различни форми и цветове. Сега собствениците на жилища са в голямо търсене с компактни мивки на ботуш, умивалници на скоби и „модни дупки“ с шкаф, чието инсталиране изисква специални умения, опит във водопроводните услуги и надеждно закрепване.

Инсталирането на мивка е прост процес, само на пръв поглед човек, далеч от монтажни услуги. Дори такъв стандартен случай като подмяна на остаряла мивка, демонтаж и инсталиране на мивка в банята изисква специално внимание при свързване към канал и уплътняване на фуги на тръбите. Малък пропуск може да провокира спешна ситуация, да причини теч и да доведе до допълнителни разходи за отстраняване на последствията.

Как да избегнем рисковете при инсталиране на мивка за баня?

Най-честите оплаквания от собственици на жилища, които са се обърнали към неопитни и неизпитани майстори, са ненавременното разрешаване на въпроси, свързани с монтирането на умивалника, поставянето на неудобна височина от пода и неочаквани течове на вода при връзката към всмукателната тръба на канализацията.

Не рядко клиентите се оплакват от ниската квалификация на извиканите работници, очевидната липса на опит и лошото познаване на съвременните технологии за монтаж. Обръщането към ненадеждни специалисти е изпълнено с пропуснати срокове и липса на точност, когато дългоочакваният майстор пристига при клиентите няколко часа по-късно от уговореното време. Неприятна изненада може да бъде и изискването за предплащане (аванс на материалите) или отказът за предоставяне на гаранции за техните услуги.

Нискоквалифицираните (но евтини) специалисти в случай на повторна повреда отказват да коригират собствените си грешки, а собствениците на жилища са принудени да прекарват време и усилия в търсене на друг доставчик на услуги за отстраняване на течове и случайни повреди. За да се застраховате от подобни неприятности е възможно само като изберете доказани и опитни водопроводчици в услуги с отлична репутация и дълъг период на дейност.

Къде да потърся майстор за монтаж на мивка за баня?

 

Правенето на правилния избор, когато се обадите на водопроводчик за инсталиране на мивка, ще ви помогне да проверите доброто му име в интернет, да проучите имиджа на компанията сред предишни клиенти и възможността за получаване на гаранции за водопроводни работи .

Обслужване на клиенти АкваЕМ  предлага на своите клиенти качествени услуги от 2007 г., като е специализирана в предоставянето на съдействие в пълен набор от работа от нулата. Майсторите на фирмата имат достатъчна квалификация за качествен монтаж на мивка, тоалетна чиния, вана, проектантска работа, монтаж, демонтаж и подмяна на водопроводни тръби и са надеждни специалисти в тази област.

След като сте проучили ценоразписа за ВиК услуги на Аква ЕМ, можете да сте сигурни, че професионалистите на компанията изпълняват всички видове задачи по поддръжка. Предоставяме пълни консултации по монтажа на умивалници, извършваме услуги в удобно време, гарантираме следремонтно обслужване въз основа на предоставена писмена гаранция на клиентите.

Каква е цената на монтажа на мивка?

 

Свързването на мивка е сложна и отнемаща време задача. Прехвърляйки грижата за всички етапи на монтажа към обучени и високопрофесионални водопроводчици, можете да получите функционално и надеждно устройство само за няколко часа. Цената на монтажа на мивката ще зависи от обхвата на необходимите услуги, сложността на монтажната система и необходимостта от подмяна на маркучите за захранване, сифона.

Водопроводчиците на битовата служба ще ви помогнат да определите необходимите материали, компоненти и характеристиките на демонтажа на старото оборудване, без да навредите на интериора на банята. Разходите за монтаж на мивка в нашия сервиз и нормите за поставяне отговарят на международното ниво на изискванията за санитарна поддръжка. Монтажът се извършва по съвременни технологии и стандарти за безопасност.

Обръщайки се към нашия сервиз, ще получите необходимите услуги в удобно време и на много достъпни цени за ВиК работи.

 

Петък, 31 Декември 2021 15:55

Инсталиране на ВиК оборудване!

Написана от

Много видове модерно водопроводно оборудване се характеризират със сложността на устройството и връзката, следователно в категорията на водопроводната инсталация цената може да варира доста. По правило цената на услугите за монтаж на оборудване зависи и от необходимия обхват на работа.

Вторник, 14 Декември 2021 17:26

ВиК услуги в София от Vodoprovodchik.net

Написана от

Кой не е запознат със ситуацията, когато спешно се налага ремонт на ВиК в апартамента. Изтекъл е водопровод или батерия за централно отопление, канализационната система е запушена - проблемите могат да бъдат различни, но тяхното решение е едно - спешно обаждане на професионален водопроводчик у дома.

Неделя, 05 Декември 2021 09:25

Ремонт на баня в апартаменти и къщи

Написана от

Модерният ремонт на баня е доста сложен работен процес, който изисква много усилия, време и финансови разходи от собственика на малък апартамент или селска къща. Тези дейности се нуждаят от последователен и солиден подход:

  • Първият етап е да се премахнат всички стари,
Страница 1 от 2