Петък, 31 Декември 2021 15:55

Инсталиране на ВиК оборудване!

Написана от

Много видове модерно водопроводно оборудване се характеризират със сложността на устройството и връзката, следователно в категорията на водопроводната инсталация цената може да варира доста. По правило цената на услугите за монтаж на оборудване зависи и от необходимия обхват на работа.

Вторник, 14 Декември 2021 17:26

ВиК услуги в София от Vodoprovodchik.net

Написана от

Кой не е запознат със ситуацията, когато спешно се налага ремонт на ВиК в апартамента. Изтекъл е водопровод или батерия за централно отопление, канализационната система е запушена - проблемите могат да бъдат различни, но тяхното решение е едно - спешно обаждане на професионален водопроводчик у дома.

Неделя, 05 Декември 2021 09:25

Ремонт на баня в апартаменти и къщи

Написана от

Модерният ремонт на баня е доста сложен работен процес, който изисква много усилия, време и финансови разходи от собственика на малък апартамент или селска къща. Тези дейности се нуждаят от последователен и солиден подход:

  • Първият етап е да се премахнат всички стари,
Четвъртък, 21 Октомври 2021 17:43

Ремонт на едностайни апартаменти в София

Написана от

Планирате ли да ремонтирате едностаен апартамент в София или Софийска област? Обадете се на фирма АкваЕМ! Ще ремонтираме едностаен апартамент на добра цена, използвайки материали и технологии от ново поколение. Бързо и качествено ще извършим ремонт в едностаен апартамент в нова или стара сграда.

Трудно е да си представим живота на съвременния човек без разнообразни домакински уреди. Днес всяка къща има пералня. Но някои смятат съдомиялната машина за най-необходимия уред в къщата. В крайна сметка трябва да мием съдовете всеки ден. Тези полезни домакински уреди имат едно общо нещо - необходимостта от свързване към електрическата мрежа и водопровода.

Вашата баня се нуждае от нов външен вид? Някои идеи за декор на баня постоянно циркулират в Интернет, но понякога човек се нуждае от  експертният поглед в търсенето на най-подходящото решение за своят баня.  Ето 4 тенденции, които подсказват, че свежите и светли интериора в банята, не винаги са за предпочитане.

 

Хората очакват, че експертите търсят винаги свежото, ефирно, светло и леко усещане в интериора. Не винаги е така. Много модерни дизайни превръщат интериора в по-тъмно помещение със смели и отчетливи тъмни тонове, които носят своята премерена елегантност. Дори черното отива на стените като прекрасен контраст на санитарния фаянс, белите хавлии и хромираните смесители за баня.

 

По-тъмните цветни стени в банята изглеждат най-добре, когато подът е в ярък цвят. Ако искате да боядисате стените на банята си в по-тъмен цвят, тогава използването на тон за облицовката, подобен на основния цвят на стената, но малко по-светъл, наистина ще помогне на стаята да изглежда чиста и интересна.

 

Въпреки че може да изглежда контра интуитивно, интересен факт е, че тъмните стени, направени правилно, всъщност могат да създадат илюзията  малката баня да изглежда по-голяма. Това е така, защото тъмните цветове визуално отстъпват, заблуждавайки очите да виждат стените по-далеч, отколкото са в действителност.

 

Споменахме вече черни или тъмни стени, подове и тавани в банята. Другото решение пак се базира на контраст, но този път стените таваните и пода са по-светли за разлика от черните смесители при мивката, душа или ваната. Или пък черните профили на душ кабини, паравани. Много шик са и ваните с черен панел.

 

И един съвет от фън-шуй специалистите. Черната входна врата към банята създава защитна, солидна енергия. Можете да почувствате тази силна енергия само като погледнете вратата. Черният цвят носи елегантност и спокойствие и действа като мощен щит. Отвътре вратата може да бъде с огледало, за да изпълни още една функция в интериора.

 

Сряда, 09 Юни 2021 18:12

Кърти чисти извозва АкваЕМ

Написана от

Тази комплексна услуга кърти чисти извозва може да се радва на добро бъдеще, защото е много качествена. Професионалистите се справят отлично с почистване на тавани и мазета, разрушаване на сгради, къртене на бетон. Така, че вие може да ползвате услугите им в различни области.

Вторник, 08 Юни 2021 19:31

Избор на санитарен фаянс

Написана от

Стандартна тоалетна чиния, моноблок или структура за стенен монтаж е най-удачното решение Може би сте от щастливците, на които им предстои преместване в ново жилище или пък просто се чудите как да реновирате старата си баня – не се притеснявайте, във всеки един случай тези полезни съвети от специалистите ще ви помогнат много.

Понеделник, 26 Април 2021 06:49

Чернобил, бихте ли се осмелили?

Написана от

На 26 април 1986 година се случва една от най-големите и тежки аварии в историята на ядрената енергетика. Четвърти блок на атомната електроцентрала Чернобил в Украйна избухва в следствие на проведено учение на системите за работа в условия на извънредно положение. 

Неделя, 11 Април 2021 08:46

Спешни услуги от водопроводчик?

Написана от

Водопроводчик бързо ще от реагира в София, ще поправи или инсталира всяко водопроводно оборудване. Доверете се на монтаж и ремонт на ВиК услуги само на професионалисти - това ще ви спести от допълнителни разходи за непланирани ремонти или всякакви промени. За услугите на нашите водопроводчици, за цялата

Страница 1 от 2