Трудно е да си представим живота на съвременния човек без разнообразни домакински уреди. Днес всяка къща има пералня. Но някои смятат съдомиялната машина за най-необходимия уред в къщата. В крайна сметка трябва да мием съдовете всеки ден. Тези полезни домакински уреди имат едно общо нещо - необходимостта от свързване към електрическата мрежа и водопровода.

Вашата баня се нуждае от нов външен вид? Някои идеи за декор на баня постоянно циркулират в Интернет, но понякога човек се нуждае от  експертният поглед в търсенето на най-подходящото решение за своят баня.  Ето 4 тенденции, които подсказват, че свежите и светли интериора в банята, не винаги са за предпочитане.

 

Хората очакват, че експертите търсят винаги свежото, ефирно, светло и леко усещане в интериора. Не винаги е така. Много модерни дизайни превръщат интериора в по-тъмно помещение със смели и отчетливи тъмни тонове, които носят своята премерена елегантност. Дори черното отива на стените като прекрасен контраст на санитарния фаянс, белите хавлии и хромираните смесители за баня.

 

По-тъмните цветни стени в банята изглеждат най-добре, когато подът е в ярък цвят. Ако искате да боядисате стените на банята си в по-тъмен цвят, тогава използването на тон за облицовката, подобен на основния цвят на стената, но малко по-светъл, наистина ще помогне на стаята да изглежда чиста и интересна.

 

Въпреки че може да изглежда контра интуитивно, интересен факт е, че тъмните стени, направени правилно, всъщност могат да създадат илюзията  малката баня да изглежда по-голяма. Това е така, защото тъмните цветове визуално отстъпват, заблуждавайки очите да виждат стените по-далеч, отколкото са в действителност.

 

Споменахме вече черни или тъмни стени, подове и тавани в банята. Другото решение пак се базира на контраст, но този път стените таваните и пода са по-светли за разлика от черните смесители при мивката, душа или ваната. Или пък черните профили на душ кабини, паравани. Много шик са и ваните с черен панел.

 

И един съвет от фън-шуй специалистите. Черната входна врата към банята създава защитна, солидна енергия. Можете да почувствате тази силна енергия само като погледнете вратата. Черният цвят носи елегантност и спокойствие и действа като мощен щит. Отвътре вратата може да бъде с огледало, за да изпълни още една функция в интериора.

 

Сряда, 09 Юни 2021 18:12

Кърти чисти извозва АкваЕМ

Написана от

Тази комплексна услуга кърти чисти извозва може да се радва на добро бъдеще, защото е много качествена. Професионалистите се справят отлично с почистване на тавани и мазета, разрушаване на сгради, къртене на бетон. Така, че вие може да ползвате услугите им в различни области.

Вторник, 08 Юни 2021 19:31

Избор на санитарен фаянс

Написана от

Стандартна тоалетна чиния, моноблок или структура за стенен монтаж е най-удачното решение Може би сте от щастливците, на които им предстои преместване в ново жилище или пък просто се чудите как да реновирате старата си баня – не се притеснявайте, във всеки един случай тези полезни съвети от специалистите ще ви помогнат много.

Понеделник, 26 Април 2021 06:49

Чернобил, бихте ли се осмелили?

Написана от

На 26 април 1986 година се случва една от най-големите и тежки аварии в историята на ядрената енергетика. Четвърти блок на атомната електроцентрала Чернобил в Украйна избухва в следствие на проведено учение на системите за работа в условия на извънредно положение. 

Неделя, 11 Април 2021 08:46

Спешни услуги от водопроводчик?

Написана от

Водопроводчик бързо ще от реагира в София, ще поправи или инсталира всяко водопроводно оборудване. Доверете се на монтаж и ремонт на ВиК услуги само на професионалисти - това ще ви спести от допълнителни разходи за непланирани ремонти или всякакви промени. За услугите на нашите водопроводчици, за цялата

Лятото е най-доброто време за прекарване на време в провинцията или в селска къща. Чист въздух, зеленина, тишина ... Появява се перфектна картина. И за да сбъднете мечтите си, трябва да положите малко усилия, за да преобразите нейният вид. Тези 13 идеи за организиране на функционални зони за отдих могат да бъдат приложени във вашата собствена къща.

Онлайн магазин Пипилота – онлайн магазин за облекло, бански и още нещо...

Бъдете неустоими през новата 2021 година, възползвайки се от предложенията на онлайн пазаруването.

 

Магазин Пипилота – един от популярните онлайн магазини, предлагащи богато разнообразие от бански, аксесоари за плаж, продукти за бременни, нощници, пижами, бельо, халати, бодита, клинове, чорапи и още много други.

 

Вторник, 29 Декември 2020 18:52

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ - ЗА ВСЕКИ ВКУС И БЮДЖЕТ

Написана от

Времето отмина, когато в банята са окачени само огледало с рафт и няколко закачалки за кърпи. Днес все повече хора обръщат голямо внимание на подреждането на това помещение, опитвайки се да го направят възможно най-удобно и функционално. Правилно подбраните мебели за баня помагат в това възможно най-добре.

Събота, 28 Ноември 2020 18:46

Отопление на частна къща

Написана от

В съвременния свят такова понятие като собствения ви дом отдавна не е лукс. Повечето семейства се стремят да бъдат независими и освен двата важни момента „засаждане на дърво“ и „раждане на син“, те също се опитват да построят къща в буквалния смисъл на този израз. Отоплението играе важна роля в изграждането на всеки дом.