Новини

    Опитвали ли сте някога да носите бански костюм от две части с прашки? Обзалагам се, че не сте, така че защо го направихте? Най-вероятно отговорът ви е, защото сте мислили, че е странно, или не сте знаели дали изглеждате добре в него. Е, нека ви кажа сега, че бански от две части с прашки  са много разпространени и това е така от доста време.

Бельото може да се разглежда като един от основните компоненти на дамския гардероб.

Това е най-любопитната част от дамското облекло, която е недостъпна за очите на непознати. Бельото играе много важна роля, тъй като до голяма степен показва сексуалния темперамент на жената.

Училище за бъдещи родители Happy mums организира коледен виртуален коледен базар. Основната идея за организацията е да се даде подкрепа за семействата останали без работа и доходи в следствие на пандемията от COVID 19.

Новата година не е пълна без фойерверки, пиратки или искри от бенгалски огън. За съжаление всяка година се наблюдават тъжни статистически данни и се получават изгаряния или наранявания поради използването на пиротехника.

Коледен пазар във Велико Търново

Всяка година красивият парк „Марно поле” във Велико Търново се превръща във ваканционен център с дървени бараки, в които се продават бижута, бонбони, греяно вино и всякакви