Околности

Асфалтът е един от най-разпространените материали за изграждане на паркинги. Той е устойчив на атмосферни влияния, лесен за поддръжка и има дълъг експлоатационен живот. Ако имате собствен дом или бизнес, може да помислите да си асфалтирате сами паркинга.

За мястото където са руините  на древния град Никополис ад Иструм

Руините на римски и ранновизантийски град, наречен Никополис ад Иструм, се намират на 20 километра северно от българския град Велико Търново. Историческата забележителност се

В най-красивите планини на България, в живописния пролом на планинските рекa Дряново, Близо до град Дряново, има действащ православен манастир. Днес Дряновският манастир се е превърнал в религиозен и културен център и един от най-големите и най-добре запазени манастири

Спокойно и тихо място за разходка и отдих сред природата, местността Ксилифор  е едно от предпочитаните места за посещение от  местни и туристи. Той се намира на около четири километра от областният град Велико Търново и предоставя възможност за откъсване от градската среда.

Арбанаси

Много пътеводители наричат ​​Арбанаси една от най-интересните забележителности в България, както и град, който трябва да бъде посетен. Нека да видим защо това място е толкова великолепно, за да разберем защо местните и туристите, които идват отдалеч, го обичат.