Спешни ВиК Услуги в София

Добави в Избрани
Контакт
Добавена 2021-03-16 17:25:59
Създадено от

Описание

Предоставяме пълен набор от услуги за ремонт, подмяна и монтаж на ВиК инсталация до ключ. Нашите водопроводни специалисти извършват всички видове водопроводни работи в апартаменти и офиси във всички квартали на град София.

Нашите специалисти по ремонт и поддръжка на ВиК работят във всички области на София - до 20 км. от Софииския околовръстен път.

Ние предлагаме пълна гама водопроводни услуги и работи, от малки ремонти на ВиК до интегрирано водоснабдяване за апартаменти, градски къщи и частни къщи.

Основната дейност на нашите водопроводчици в София е инсталирането на инженерно водопроводно оборудване и монтаж на инженерни водопроводи , проектиране на системи за водоснабдяване и отопление , както и всички видове водопроводни ремонти , от малки проблеми с водопроводното оборудване, до подмяна на тоалетни, мивки, вани, душ кабини и друго ВиК оборудване.

Водопроводчик в София   Всички водопроводни работи и услуги, извършени по време на ремонта на водопроводни инсталации, както и инсталирането на водопроводно оборудване, се извършват от квалифицирани водопроводчици и инженери за водоснабдителни и отоплителни системи.

Гаранцията за ВиК услуги и работа по монтаж и подмяна на ВиК , в зависимост от вида на извършените ВиК работи, варира от 1 до 5 години.

Ако желаете, можете постоянно да сключвате договор за възлагане на външни изпълнители или ВиК услуги във вашия дом или офис, като вземете предвид аварийните пътувания на ВиК и планираните ремонти и поддръжка на ВиК оборудване и уреди.

Обадете се на водопроводчик в София - Тел. 0897-403-510

Местоположение

Област София
Надежда 1
Географски координати: (42.7290351, 23.2986926)
Местоположението на картата може да не е точно

Детайли за Обявата

Идент. № на Обявата: 23
Displayed: 1348
Изтича: никога не изтича
In categories: Строителство

Коментари

Vitoshka.com