Черен петък с ITGStore.bg - големите отстъпки за бизнеса

Един от най-важните компоненти за изграждането на бизнес стратегия за развитие е технологичният ресурс на компанията. Той се съставлява от консумативи, уреди и специализирана технология за оптимизиране на работната среда.

ITGStore.bg е онлайн дистрибутор на висок клас бизнес оборудване, предназначено за всяка професионална сфера. Предлаганите уреди и техника са подходящи за повишаване на производството, ускоряване на работните процеси и подобряване качеството на оперативната дейност.

При закупуването на бизнес оборудване е важно да се обмисли мащаба на тази инвестиция, тъй като тя изисква не малки финансови ресурси. ITGStore.bg обаче предлага невероятната възможност за намаляване на цените на различни категории бизнес оборудване през предстоящия Черен петък

Какво бизнес оборудване ще откриете на Черния петък в ITGStore.bg?

ITGStore.bg е онлайн магазин, предлагащ широка гама от уреди, техника и консумативи. На Черния петък дистрибуторът ще предложи на своите потребители мащабни намаления, които да допринесат за икономическия растеж на компаниите. В деня на мащабното пазаруване ще се предлагат различни стоки и уреди за всяка сфера на бизнес от логистика и транспорт, до търговия и производство.

На Черния петък ITGStore.bg ще предложи мащабни отстъпки на продукти от различни продуктови категории. В магазина се предоставя богат избор от мобилни терминали, баркод четци, компютри и мрежово оборудване, принтери за документи, хардуерни и софтуерни решения.

Освен универсални предложения за бизнеса, ITGStore.bg предоставя и персонализирани решения според спецификите на всяка индустрия. В продуктовата гама на магазина се предлагат още промишлено оборудване и специализирани консумативи за всяка работна дейност.

В продуктовото портфолио на ITGStore.bg през Черния петък ще се предлагат продукти на световно утвърдени брандове в сферата на бизнеса като Brother, Citizen, Datalogic, Zebra Technologies, Star Micronics, Honeywell.

Как и кога да се подготвите за Черния петък в ITGStore.bg?

Големият ден на намаления в ITGStore.bg ще настъпи на  17 ноември точно в 8:00ч. Черният петък в онлайн магазина ще предложи уникални отстъпки до 90% за първокласно бизнес оборудване. За да бъдете сред първите, които ще се възползват от намаленията, то е важно да следвате няколко основни стъпки:

  1. Регистрирайте се в сайта

За да получавате най-актуалната информация за бъдещите намаления в ITGStore.bg, е необходимо първо да се регистрирате в сайта. По този начин ще се присъедините към семейството от лоялни клиенти, като ще имате пряк достъп до промоционалните отстъпки на Черния петък.

  1. Абонирайте се за бюлетина

Следващата важна стъпка от подготовката за Черния петък в ITGStore.bg е абонирането за бюлетина на компанията. По този начин вие ще получават регулярни известия и съобщения, които да ви напомнят за предстоящите намаления. Абонирането още ще ви помогне да бъдете информирани за други промоционални кампании и персонализирани отстъпки.

  1. Подгответе пазарната кошница

Най-приятната и вълнуваща стъпка от подготовката за Черния петък е да заредите пазарната си кошница. За целта добавете любимите си бизнес уреди, консумативи и техника от ITGStore.bg, за да бъдете сред първите потребители, които да се възползват от промоционалните цени.

  1. Направете поръчка и проследете

Финалната стъпка от мащабното пазаруване на бизнес оборудване в ITGStore.bg завършва с поръчката на избраните продукти. След покупката на Черния петък, можете да извършвате непрекъснато проследяване на закупените артикули от раздела „Моите поръчки“. Така в реално време ще идентифицирате локацията и времето за доставка на закупеното бизнес оборудване.

Да обобщим с няколко думи дотук:

Оборудването е важна съставка част от прогреса на всеки бизнес. Закупуването на уреди и консумативи за бизнеса е важна стъпка в определянето на бюджета за компаниите. Ето защо ITGStore.bg предоставя уникалната възможност за намаляване на цените по време на най-мащабния шопинг ден в годината – Черният петък.

ITGStore.bg е специализиран онлайн магазин за висок клас бизнес оборудване и консумативи. На Черния петък дистрибуторът ще намали до 90% от цените на редица свои артикули, за да предложи на бизнеса достъпни и надеждни решения за оптимизиране на работната среда.

За да се подготвите за Черния петък в ITGStore.bg, то първо можете да се регистрирате и след това да се абонирате за бюлетина на сайта. Не на последно място, добавете любимите си артикули в кошницата, поръчайте и проследете в реално време вашата покупка.